urca in trenu' spre o lume nebuna

lumea nebuna...3 lei biletu'

duminică, 15 februarie 2009

Muzica..genuri..opinii..:

Mmmdea..presupun ca diferentele acestea muzicale,se transforma intr-un "razboi".
Majoritatea grupurilor au adoptat un anumit stil...caci genul de muzica pe care il asculti isi pune amprenta asupra ta si in domeniul vestimentar.

O data ce toata gasca ta (de ex. rapperi)vor purta blugi "very large",tricouri XXXXL...si cu diferite accesorii (bling bling-uri); logic ca si tu vei adopta aceasta tinuta,doar sunteti in anturaj.

De exemplu:

-->HIP-HOP:

In Romania cultura hip-hop a atins apogeul in perioada 2000, perioada caracterizata de lansarea unui numar record de albume, dar si scandaluri cu CNA, care au contribuit la cresterea popularitatii acestui gen muzical.

La noi cat si in tara de origine, hip-hop-ul a prilejuit un conflict de tip West Coast si East Cost, reprezentat la noi de doua tabere: Racnetul Agoniei Nationale – Sindicat (RANS), care cuprindea Da Hood Justice, R.A.C.L.A., Ghetto Dacii si Delikt (''Gara de Nord, 1 Mai si toti cei care ne-avem ca fratii“) si pe de alta parte, B.U.G. Mafia (Pantelimon), Marijuana si La Familia (Salajan). Ulterior, Parazitii paraseasc RANS, ramanand doar R.A.C.L.A. si Ghetto Dacii.

boring...and just that

new...and fresh...